Logopedie bij de Leyens

Handpop de leyens

Logopedie voor wijk de Leyens

Futura logopedie is gevestigd op nog geen 10 minuten van de wijk de Leyens. Voor de logopediepraktijk stopt de randstadrail en ook met de auto en de fiets is de praktijk vanuit de Leyens dus goed bereikbaar. Rondom de logopediepraktijk kunt u gratis parkeren. Futura logopedie is gevestigd in de Zoetermeerse wijk Palenstein. Futura heeft contracten met alle zorgverzekeraars dus u heeft hier zelf geen kosten aan. Voor kinderen wordt er tevens geen aanspraak gemaakt op het eigen risico.

Basisscholen in de Leyens

Futura logopedie behandelt o.a. kinderen van de volgende basisscholen in de wijk de Leyens: de Prinses Margrietschool, ‘t Plankier en de Tjalk. Vanwege de centrale ligging van de logopediepraktijk in Zoetermeer in de wijk Palenstein is deze ook uitstekend bereikbaar voor ouders en kinderen van de Leyens.

Snelle plaatsing

De logopedisten van Futura logopedie zorgen altijd voor korte wachttijden. Wij begrijpen dat u het niet prettig vindt om op een wachtlijst te staan en wij nemen daarom binnen 2 werkdagen na uw aanmelding contact met u op voor het maken van een afspraak bij de logopedist. U kunt u telefonisch aanmelden via: 079- 2600 555 of online het aanmeldformulier invullen.

Snelle plaatsing

Bel voor een afspraak:
079- 2600 555

Futura Logopedie Zoetermeer vindt het belangrijk dat u of uw kind snel wordt geholpen door een logopedist. Maak nu online een afspraak en wij zullen zorgen voor een snelle plaatsing.

Logopedie wordt volledig vergoed en voor kinderen geldt er geen eigen risico.

Naam* (voor en achternaam)

Naam kind (indien van toepassing)

E-mail*

Telefoonnummer*

Contact

Praktijkadres:
Futura logopedie
Croesinckplein 24-26
2722 EA Zoetermeer

Telefoon: 079- 2600 555
Maak direct een eerste afspraak.
Let op: ga naar contact voor de afwijkende openingstijden in de kerstvakantie.