De logopedist

 Even voorstellen bij Logopedie Zoetermeer

Futura Logopedie Zoetermeer is gevestigd in de wijk Palenstein in Zoetermeer en werkt met gediplomeerde logopedisten. Mevr. van den Nouweland en mevr. in ‘t Veld kunnen u of uw kind o.a. helpen bij de volgende gebieden:

  • Spraak- en taalproblemen
  • Slikproblemen
  • Mondmotoriek
  • Articulatieproblemen
  • Beginnend stotteren
  • Stemproblemen

Lees hier verder als u meer wilt weten over het werkgebied van de logopedist. Futura logopedie hecht waarde aan persoonlijke aandacht en vindt het ook belangrijk om de logopedist in Zoetermeer ook via deze website aan u voor te stellen!

Geregistreerde logopedie

Mijn naam is Jenny van den Nouweland en ik ben afgestudeerd als logopedist aan de Hogeschool in Rotterdam. Ik heb ervaring met kinderen en volwassenen die spraak- en/of taalproblemen hebben. Het is voor mij een uitdaging om bij elke cliënt ervoor te zorgen dat ze vooruitgang boeken, hoe klein deze ook is. Mijn voorkeur ligt bij kinderen, ik heb namelijk in de kinderopvang gewerkt en bij mijn sportvereniging ben ik ook actief als vrijwilliger bij de kleuters. Daarnaast heb ervaring opgedaan met kinderen die autisme hebben of een verstandelijke beperking. Ik werk met veel plezier op de donderdag en vrijdag bij Futura Logopediecentrum.

Hallo, mijn naam is Linda in ’t Veld. Ik ben afgestudeerd als logopedist aan de Hogeschool Rotterdam. Voordat ik werkzaam ben bij Futura Logopediecentrum heb ik ervaring opgedaan in een praktijk en een school voor speciaal onderwijs. Ik heb hier gewerkt met kinderen met  spraak- en/of taalproblemen (met of zonder bijkomende gehoorproblemen) en kinderen en volwassenen met stemproblemen. Ik vind de afwisseling in cliënten bij logopedie erg leuk en uitdagend. Geen enkel probleem is hetzelfde, waardoor het werk nooit saai is. Ik werk op maandag, dinsdag en woensdag bij Futura Logopediecentrum.

Jenny van den Nouweland  en Linda in ‘t Veld zijn lid van de beroepsvereniging voor logopedisten, staan geregistreerd in het kwaliteitsregister voor logopedisten en is DTL- Proof.

Schrijf uw zoon of dochter nu in zodat u snel aan de beurt bent.

Snelle plaatsing

Bel voor een afspraak:
079- 2600 555

Futura Logopedie Zoetermeer vindt het belangrijk dat u of uw kind snel wordt geholpen door een logopedist. Maak nu online een afspraak en wij zullen zorgen voor een snelle plaatsing.

Logopedie wordt volledig vergoed en voor kinderen geldt er geen eigen risico.

Naam* (voor en achternaam)

Naam kind (indien van toepassing)

E-mail*

Telefoonnummer*

Contact

Praktijkadres:
Futura logopedie
Croesinckplein 24-26
2722 EA Zoetermeer

Telefoon: 079- 2600 555
Maak direct een eerste afspraak.
Let op: ga naar contact voor de afwijkende openingstijden in de kerstvakantie.