Logopedie bij Oosterheem

Vrolijke poppen in Oosterheem

Logopedie voor de wijk Oosterheem in Zoetermeer

Futura logopedie is gevestigd op nog geen 10 minuten van de wijk Oosterheem vandaan en is dus zowel met de auto als met de fiets voor inwoners van Oosterheem goed bereikbaar. De logopediepraktijk is gevestigd aan de rand van de wijk Palenstein en is ook goed bereikbaar met de randstadrail omdat halte Palenstein vlak voor de logopediepraktijk is gelegen. Futura logopedie wordt vergoed door uw zorgverzekering!

Nieuwbouw in Oosterheem

De wijk Oosterheem is de laatste jaren enorm gegroeid en er zijn veel woningen bij gebouwd. In Oosterheem zijn veel gezinnen komen wonen en het is een kinderrijke buurt. Ook zijn er in Oosterheem een aantal basisscholen gevestigd zoals het Groene Hart, de Oostwijzer, de Da Vinci en Florence Nightingale. Omdat Futura logopedie Zoetermeer is gevestigd aan de rand van de wijk Palenstein is deze ook uitstekend bereikbaar voor kinderen van de basisscholen in Oosterheem.

Korte/ geen wachttijden

Futura logopedie zorgt altijd voor een snelle plaatsing. U komt bij ons niet op een wachtlijst te staan maar wij zorgen ervoor dat er direct een afspraak met u wordt gemaakt voor het eerste consult. Meer weten? Bel nu: 079- 2600 555 of meld u online aan.

Snelle plaatsing

Bel voor een afspraak:
079- 2600 555

Futura Logopedie Zoetermeer vindt het belangrijk dat u of uw kind snel wordt geholpen door een logopedist. Maak nu online een afspraak en wij zullen zorgen voor een snelle plaatsing.

Logopedie wordt volledig vergoed en voor kinderen geldt er geen eigen risico.

Naam* (voor en achternaam)

Naam kind (indien van toepassing)

E-mail*

Telefoonnummer*

Contact

Praktijkadres:
Futura logopedie
Croesinckplein 24-26
2722 EA Zoetermeer

Telefoon: 079- 2600 555
Maak direct een eerste afspraak.
Let op: ga naar contact voor de afwijkende openingstijden in de kerstvakantie.